KRAKERS ONDER DE KERSTBOOM

14/12/2018 T.E.M. 06/01/2019

‘Krakers Onder De Kerstboom’ was de tweede productie van de Sven De Ridder Company en was een vrolijke kerstkomedie voor de ganse familie met naast Sven De Ridder zelf, ook Herman Verbruggen, Mieke Laureys, Nicoline Hummel en Brik Van Dyck.  

Winter, enkele dagen voor kerstmis.  Twee onhandige inbrekers Ben Van Boven (Sven De Ridder) en Lesley Govaert (Mieke Laureys) hebben het op dezelfde villa gemunt en kiezen dan ook nog eens exact dezelfde avond uit om er hun slag te slaan. Ze geraken het niet eens over wie wat mag meenemen en doen dan maar beroep op hun vaste heler (Brik Van Dyck) om hen te helpen de buit ‘eerlijk’ te verdelen.  Als Didier (Herman Verbruggen) en Marie-Christina (Nicoline Hummel),broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek komen, rest onze krakers geen andere mogelijkheid dan zich voor te doen als de house sitters.  En dan komt kerstavond eraan…

Krakers onder de kerstboom ging in première op vrijdag 14 december 2018 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen en liep daar tot en met 6 januari 2019.

PREMIÈREVERSLAG

SCENEFOTO'S

STAGE INTERVIEW